FAQ

Wat zijn de Women in Sales Awards?

De Women in Sales Awards is een Award show die vrouwelijke sales professionals de waardering geeft die zij verdienen. Tijdens de show worden 4 vrouwelijke sales professionals gekroond. De categorie├źn zijn: Aanstormend Talent, Accountmanager van het jaar, Salesmanager van het jaar en Sales Director van het jaar.

Wie organiseert de Women in Sales Awards?

De Women in Sales Awards worden georganiseerd door Women in Sales. Women in Sales is een Sales recruitment bureau dat zich specialiseert in sales detachering, sales werving & selectie, sales strategie├źn en Sales Executive Search.

Waarom organiseert Women in Sales de Women in Sales Awards?

Women in Sales maakt zich al 8 jaar hard voor vrouwelijke sales professionals. Wij zijn ervan overtuigd dat vrouwen specifieke talenten hebben die onmisbaar zijn binnen een sales team. Het vergroten van de diversiteit binnen sales-teams en de sales wereld in het algemeen is dus van cruciaal belang. Women in Sales zet zich in om dit nog meer kenbaar te maken en bij te dragen aan diversiteit binnen de sales wereld.

Om vrouwelijke sales professionals de waardering te geven die zij verdienen organiseren wij de Women in Sales Awards. Ook willen wij de sales wereld promoten bij vrouwen die nog niet in sales werken. Het beeld dat men van de sales wereld heeft is vaak dat het een keiharde mannenwereld is, dit willen wij veranderen. De sales wereld is namelijk helemaal nog niet zo verkeerd!

De Women in Sales Awards zijn ook een mooie aangelegenheid voor bedrijven om hun sales professionals in het zonnetje te zetten. Maar het is ook een kans om aan de buitenwereld te laten zien dat zij zich inzetten om de diversiteit binnen hun bedrijf te vergroten.

Hoe kan ik aan de Women in Sales Awards mee doen?

De nominaties zijn helaas gesloten. Wilt u alvast iemand nomineren voor de Women in Sales Awards 2019? Mail dan naar marketing@womeninsalesawards.nl.

Hoe kan ik mijn vriendin/collega/kennis/idool nomineren voor de Women in Sales Awards?

De nominaties zijn helaas gesloten. Wilt u alvast iemand nomineren voor de Women in Sales Awards 2019? Mail dan naar marketing@womeninsalesawards.nl.

Hoe zal de nominatie procedure in zijn werk gaan?

De nominatie procedure voor de Women in Sales Awards 2019 zullen wij te zijner tijd bekend maken.

Hoe kan ik als bedrijf partner worden van de Women in Sales Awards?

U kunt als bedrijf partner worden van de Women in Sales Awards. Dit partnership kan verschillende vormen aannemen en kunnen wij op uw behoeftes en ambities aanpassen. Als u interesse heeft vul dan het contact formulier voor potentiele partners in op onze contact pagina. Onze accountmanager komt dan zo snel mogelijk bij u terug.

Kunnen alleen vrouwen zich voor de Women in Sales Awards nomineren?

Ja, sorry heren. Jullie mogen uiteraard wel komen kijken en de dames aanmoedigen!

Heeft u andere vragen?

Neem contact op

Promotie materiaal

Wilt u de Women in Sales Awards promoten onder uw werknemers? Wij hebben promotiemateriaal beschikbaar dat u kunt verspreiden binnen uw bedrijf. Als uw gewenste promotiemateriaal niet beschikbaar is schroom dan niet ons te contacten.

Promotie materiaal